Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar
Tornar

Origami Ladenac Collection

És una col·lecció minimalista, simple i natural fabricada amb gots de ceràmica, de producció artesanal, i es caracteritzen per dibuixos i motius inspirats en les formes de les corbes del Paper "Origami".

Per a aquesta col·lecció s'han creat 4 espelmes de luxe que conviden a recrear sensacions diferents amb tocs d'inspiració moderna:
  • Monoi & Oud: una fragància apassionant i totalment addictiva. Compta amb notes de sortida de Nagarmotha i Ylang Ylan i s'enriqueixen amb el Monoi, gessamí i sensualitat del coco i sàndal.
  • Fleur D'Oranger: a través de la fusió de les flors blanques i la flor de l'aranja dóna pas a la Begamota i el gessamí embolicats en intensitat i personalitat de la flor de Azahar.
  • Bleu Cjampetre: fragància clàssica que reconcilia virilitat i sofisticació. Les seves notes intenses de Bergamota i Alfàbrega li confereixen un caràcter fresc, que evoluciona feia sensacions més càlides, llenyoses i almescades.
  • Figue Cypress: La frescor subtil i assolellada de la figuera relaxada i verd, amb espècies mediterrànies envoltada d'una càlida nota de xiprer. Fons llenyós, poderós i sensual.
Les espelmes aromàtiques de ceràmica de la col·lecció Origami es presenten en dues mides (de 35cl / 250gr i 50cl / 400gr) i estan decorats amb un delicat patró de plecs que fa referència a l'art Origami. Cada format té una durada de 65horas o 85 hores, segons la mida a escollir.

Totes les nostres espelmes són de cera vegetal 100% natural, no conté parafina ni oli de palma. La metxa és de cotó pur per garantir un cremat 100% net i respectuós amb el medi ambient.

Fragàncies naturals de gran puresa, originàries de la zona més prestigiosa del món, Grasse, a la Provença Francesa.