Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar
Tornar

Espelmes perfumades NEVER ALONE

A Vila Hermanos volem donar la benvinguda a la nostra família la nova col·lecció Never Alone, col·lecció d'espelmes pensades per a aquelles parelles plenes d'amor.

Aquesta col·lecció està composta per tres espelmes perfumades, cadascuna d'elles està dissenyada i inspirada per ser protagonista, que unides formen un gran cor.
  • Woman: Vela de color blanc Nº1, femení, elegant i natural. Una peça de decoració per gaudir d'una fragància especialment dissenyada per a ella. Un cop la encenguis oloraràs notes florals, subtils i envoltants flors blanques amb un toc de dolçor avainillat.
  • Man: Vela de color negre Nº3, sofisticada i minimalista. Una fragància pensada per al gaudi d'ell, afustada amb notes fresques de mar.
  • Woman / Man: Vela gris Nº2, representa la unió de tots dos mons, creant un univers únic. Una fragància exquisida resultat de la fusió de Woman i Man, creant un tercer perfum amb notes marines, enfustades, florals i avainillades.
Totes les nostres espelmes estan fabricades amb cera vegetal 100% natural, sense parafina ni oli de palma. La metxa trenada és de cotó pur (lliure de metalls pesats) per garantir un cremat 100% net i respectuós amb el medi ambient.

La col·lecció Never Alone compta amb fragàncies naturals de gran puresa, originàries de la zona més prestigiosa del món, Grasse, a la Provença Francesa.

Les trobaràs en gots de 30cl / 200 gr amb imprimació de cautxú i de tacte suau. La tapa de Baquelita va a joc amb el color del vas. Podràs estar més de 50horas gaudint de la seva fragància.