saber-ne més

Fragàncies,
la ciència màgica

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar
espelmes perfumades decoratives

Fragàncies segons família

Al seu torn, els diferents perfums són classificats en 7 grups bàsics o famílies d'olors: Hesperidi, Floral, Falguera, Xipre, Fusta, Ambre y Cuir.

Les fragàncies i les seves notes

La idea de la col·lecció neix a Milà. Les fragàncies es dirigeixen a un home de negocis, elegant, segur de si mateix, que cuida de la seva imatge, i a una dona que basa la seva elegància en detalls simples i discrets. Producte per a Ell (LUI): simple, negre, amb els colors daurats i platejats inserits solament de forma delicada i puntual, roben les rallas al teixit "Gessato" que des de sempre és sinònim de glamur. Producte per a Ella (LEI): delicat, blanc. Els colors daurats i platejats creen collarets de perles.

espelmes perfumades decoratives
Emmanuel PHILIP – Parfumeur

Emmanuel PHILIP - Parfumeur

Nas de prestigi mundial, col·labora amb la nostra signatura i també amb Cire Trudon, Carrière Frères Industrie, Fornasetti Profumi, The Kopples, Louis Vuitton, Boucheron, Sothys, Kyoku for Men, Habitat, Nuxe, Vers Antwerp, David Mallett, Bougies By Anne P. , Carole Franck, 13 Bonaparte, Rouge Absolu, Secret d’Alchimie, PSA Peugeot, Serena Linley, Fox Flannel, Studio Toogood, Lunettes Yves Cogan, Arteum, Vanessa Bruno i Hipanema, entre altres.