Serveis Vila Hermanos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar
espelmes perfumades decoratives

Recerca i Desenvolupament

Vila Hermanos Cerería, en combinació amb la més alta eficiència, esdevé una solució efectiva per a les seves necessitats, sigui quina sigui la complexitat d'aquestes necessitats. El fet que siguem un fabricant de marques privades ens permet centrar-nos únicament en la producció de la seva espelma amb les especificacions exactes.

Contract Filling

Simplement triï la seva pròpia fórmula, fragància, contenidor, etiquetatge i envàs. Nosaltres cuidarem de la resta.

espelmes perfumades decoratives
espelmes perfumades decoratives

Projectes a mida

Els nostres experts l'assistiran en el desenvolupament de fórmules per a espelmes personalitzades, fragàncies, recipients, etiquetes o caixes. Fins i tot ens encarreguem d'empaquetar i enviar les comandes si vostè així ho vol.

Programa Marques Blanques

Vila Hermanos té un ampli coneixement del desenvolupament dels programes de marques blanques més prestigiosos del món. En grans o petits tiratges, posem a la seva disposició un ampli ventall de serveis per dur a terme el seu projecte de principi a fi.

espelmes perfumades decoratives
espelmes perfumades decoratives

Desenvolupament del concepte

Vila Hermanos està preparat per desenvolupar nous conceptes d'espelmes i per desenvolupar noves i innovadores expressions d'espelmes. El nostre dissenyador estarà sempre prop de la seva interpretació i desenvoluparà les seves idees sobre productes concrets compatibles amb la indústria de l'espelma. Vila Hermanos és capaç de crear una estratègia innovadora per al seu projecte.

Control de Qualitat

Un dels principis bàsics del nostre negoci és l'excepcional compromís que tenim amb la innovació. El nostre departament local de recerca i desenvolupament garanteix que cada espelma de Vila Hermanos reuneix els estàndards de la indústria, així com els nostres propis protocols d'assaigs.

espelmes perfumades decoratives