Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Acceptar
Tornar

Espelmes de primavera amb la Col•lecció Livingstone

Amb l'arribada de la primavera a Vila Hermanos us volem presentar una nova col·lecció d'espelmes que aporta emocions i vivències d’Àfrica. La col·lecció Livingstone és un homenatge al famós explorador escocès David Livingstone, on s’han creat perfums nobles inspirats en les diverses cultures que es trobava l’aventurer pel continent africà.

Dins de la col·lecció Livingstone, presentem espelmes en 4 fragàncies molt especials:

  • Fleur De Lune: les notes principals de les cascades del Niágara, amb records de talc, aromats i notes de fons de pebre rosa i de fava tonka.
  • Nuit d’Été: L’essència de l’Àfrica subsahariana transformada en una fragància amb tonalitats de flor de taronger i notes de fons d’almesc, recorda les tonalitats càlides d’espècies de les muntanyes de l’Atles.
  • Promenade Africaine: Energia, cor picant amb fons sensual i seductor. Encens, ambre i sàndal són les notes més rellevants.
  • Fleur De Tanzanie: Una barreja exòtica de fusta i espècies per crear una sensació de pau i harmonia. Amb notes rellevants de fons amaderats i almesc.

La nova col·lecció està plena de la seva apasionant història, barrejant totes les emocions i vivències amb un toc d’alquímia. El resultat és una barreja única i enlluernadora que juga amb la elegància avantguardista londinenc i la cultura africana.

A més, hem creat 3 formats amb una gran personalitat per gaudir de les fragàncies africanes:

  • Espelma de 200gr: Cera 100% natural. A més inclou mantega de mango africà. Està disponible en dos colors i caixa decorativa.
  • Espelma de 75 gr: Cera 100% natural. Inclou mantega de mango africà. A més concentra 10% de perfum. Està disponible en 1 sol color i caixa decorativa.
  • Difusor d'ambient 200 ml: 5 palets de rattan africà amb doble capil·laritat de difusió. Caixa està decorada amb flors que recorden l'arribada de la primavera.